
Q1. Is your company a factory or trading company?
Answer : We are a leading manufacturer of special trucks, tankers, trailers, and spare parts in China. We are the China's largest special-purpose vehicle manufacturerWelcome to visit us in Suizhou city, the production base of Chinese special purpose vehicles.
Q2. How about your delivery time?
Answer : Generally, it will take 20 to 30 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.
Q3. Do you provide after service spare parts?
Answer : Yes, we provide all the spare parts to our vehicles, even 5 years after we stop the production of the vehicle. For your easier working to select the spare parts, we also supply parts manual.
Q4. Do you provide technical support?
Answer : Yes, we provide technical support by email and phone. If necessary, we can also send our engineer to your place.
Q5. Do you provide vehicle assembly service if we buy the vehicles in SKD or CKD way?
Answer : When the vehicle is in SKD way, the reassembly is just bolt and nut work, it is not difficult at all. Unless you have the assembly capability, we do not sell the vehicles in CKD way. If you do have bigger volume, we can send our people to give instructions.
Q6. Do you accept OEM order?
Answer : Yes, as long as the order quantity is reasonable (yearly 100-300 units), we will accept.
Q7. What are your terms to be your agent/dealer in my country?
Answer : We have several basic requirements, firstly you shall be in special truck business for some time; secondly, you shall have the capability to provide after service to your customers; thirdly, you shall have the capability to order and sell
Q8: What is your payment term?
Answer : T/T 30-50% as deposit, and the rest before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.